Varför du ska gå på massage

Jag har börjat träna på gym, och efter ett par gångers träning var jag öm och stel i kroppen och då blev jag rekommenderad att gå på massage i Gävle. Jag måste säga att det gjorde underverk med mina stela och ömmande muskler och när någonting är så här bra, så vill jag tipsa er som läser här i bloggen om detta. Massage är någonting som verkligen fungerar och jag tror att varje person kan ha användning för det. Om ni inte redan har provat på denna goda behandling så tycker jag absolut att ni ska kanske göra ett besök till en bra massör i Gävle, så kan ni samtidigt försäkra er om ett bättre resultat av ert träningspass!

Men nu vet jag att det är många som läser här i bloggen som inte bor i Gävle, och det går att få massage lite överallt i Sverige, ni kan enkelt finna ett företag som kan hjälpa er, om ni tar och googlar, ett annat alternativ är att fråga vänner och bekanta om det känner till något företag inom massage som de rekommenderar. Så för att sammanfatta det hela kan vi säga att du borde gå på massage om du har ont i musklerna efter ett träningspass, och att det är otroligt skönt och lindrande!

Varför är det så bra? Tja, det finns forskning som visar att det är gynnsamt för kroppen, det kan både lindra smärtan i musklerna och hålla dina muskler rörliga. Det utsöndras hormoner så får dig att må bra och slappna av och det kan även förbättra sömnen, koncentrationen och minnet. När du blir masserad frigör du endorfiner i kroppen vilket ger en behagligt obehagskänsla och den stiger naturligt under en hel massagebehandling. Enn lugnande massage är välgörande!

Ps. Skriv gärna och berätta om du gick på massage, och vad du tyckte!