Jag jobbar som lastbilschaufför

Hej på er, det är Janne här och jag har just stoppat med lastbilen i Karlstad för en lunchrast, och jag tänker att jag skriver ett inlägg innan jag åker vidare. Jag har alltid drömt om att bli lastbilschaufför, och nu har jag till slut lyckats förverkliga min dröm. Jag tycker att det är ett spännande och utmanande jobb, och jag trivs väldigt bra med den nya miljön ute på vägarna och att få se olika platser och städer. Det är inte alltid lätt men det är absolut värt det. Jag har redan hunnit med att göra en del roliga och intressanta resor, och jag ser fram emot många fler.

Det känns verkligen som om jag har hittat mitt kall i livet, och jag är så tacksam för allt detta. Det var inte lätt att ta lastbilskort, det var en utbildning på flera månader och det var mycket pluggande med teorin. Ibland undrade jag om jag verkligen skulle klara av att bli lastbilschaufför men det gäller att inte ge upp. Jag är så glad att jag fortsatte och att jag nu kan kalla mig lastbilschaufför. Jag har alltid varit intresserad av lastbilar, och det är en dröm som faktiskt kan gå i uppfyllelse. Jag jobbar för en lastbilfirma och jag har ett fast schema, och det passar mig perfekt. Jag älskar att köra lastbil, och det är verkligen en stor passion för mig. Man ska följa sina drömmar och om du har en dröm om att bli lastbilschaufför så ska du inte tveka på att anmäla dig till en utbildning. Den är rätt så dyr men du kan höra med Arbetsförmedlingen om du inte kan få utbildningen genom dem, det kan du få om du i dag är arbetslös. När du har klarat av kursen så väntar jobben på dig!