Få körkort på två veckor

Att ta körkort snabbt kan vara bra för den som till exempel har fått ett nytt jobb där körkort är ett krav. Det finns en intensivkurs i Uppsala som anordnas på en trafikskola och jag ska länka er till dem HÄR. Det här är en trafikskola som jag själv använde mig av och den är mycket seriös. På två veckor lär man sig mer eller mindre allt och kör sedan upp. Man börjar dagen med teori och sedan åker man ut och kör en del praktiskt. Jag hade väldigt bra erfarenheter med den här skolan.

Jag var rädd när jag satte mig i bilen på förarsätet första gången. Men det gick bättre än vad jag trodde och redan dag 2 kunde jag starta bilen i en uppförsbacke och köra utan att behöva se på växelspaken.

Nästa dag lärde jag mig att parkera och det gick även det bättre än vad jag hade trott. Det mesta handlar om att vara lugn och ha tålamod, och så klart lyssna på instruktionerna från din lärare. Till och med fickparkeringen gick hur bra som helst och det stärkte min självkänsla. Fjärde dagen fräste vi ut på motorvägen och körde iväg från Uppsala. Det är klart att det var lite nervöst i början, men efter en stund var det bara skönt och man får en frihetskänsla när man kör själv. Jag rekommenderar verkligen en intensivkurs. Efter två veckor fick jag körkortet och köpte även en bil. Min ekonomi tillät inte en jättedyr bil men jag hittade en för 20 000 och den duger bra till mig. Jag känner en sån frihet nu när jag har mitt körkort och jag vill rikta ett stort tack till denna trafikskola vars intensivkurs var så ofantligt bra på alla de sätt och vis. Det var vad jag hade att säga, kram!