Vizibly news

Varmt välkomna till bloggen! Här kommer ett inlägg om allt som har hänt på Vizibly under den senaste tiden. Vi har mycket spännande på gång och vi kommer att hålla er uppdaterade! Så efter att semestern var slut så har det varit full fart på Vizibly. Vi har tagit in nya medarbetare och vi har haft mycket att göra. Det är verkligen kul att se hur företaget växer!

Nu påbörjas arbetet med den nya versionen av hemsidor. Det kommer att bli en stor förbättring jämfört med den nuvarande versionen. Vi har bland annat lagt till möjligheten att ladda upp bilder och filer i realtid, vilket gör det möjligt för våra användare att enkelt hantera sina filer. Vi har även lagt till möjligheten att ladda upp flera bilder samtidigt. Detta gör det mycket enklare för användarna att ladda upp och dela sina bilder.

Vi har även arbetat mycket med optimering av vår kod, vilket gör det snabbare och smidigare att använda programmen. Det finns även saker som aldrig ändras, vårt kaffe är fortfarande gratis och det kommer alltid att vara det!

Så här kommer några av de saker vi har gjort på Vizibly under den senaste tiden:

– Vi har tagit in nya medarbetare

– Vi har arbetat mycket med optimering av vår kod

– Vi har lagt till möjligheten att ladda upp bilder och filer i realtid

– Vi har även lagt till möjligheten att ladda upp flera bilder samtidigt.

– Vi fortsätter att ha vårt kaffe gratis!

Vi hoppas att ni har haft en bra start på det nya arbetsåret och vi ser fram emot att fortsätta jobba med det vi gör och dessutom skriva inlägg här i bloggen.

PS: Glöm inte att följa oss på sociala medier, det är där vi oftast håller er uppdaterade!

Vänliga hälsningar The Dream Team.