Jag är stolt över mina tjusiga naglar

Nagelförlängning i Borås har det under senare tid varit flera läsare som haft frågor och funderingar på. Allt började när jag la upp ett par bilder på Instagram med mina tjusiga naglar och det blev helt nerlusat med kommentarer. Även här i bloggen blev de så att jag fick stänga ner kommentarerna för det ar så många som skrev så jag hann inte svara alla. Jag hatar att inte kunna svara eller stänga kommentarerna men om det sker igen vet ni varför. Men som sagt, det är ett stort intresse att gå till någon salong för att göra nagelförlängning i Borås. Många av er vet att det är till Forever Nails jag går varje gång jag ska göra nagelförlängning i Borås, men sedan ser jag på statistiken att det är många nya följare som har tillkommit, bara den senaste veckan har 35 personer anslutit sig till bloggen så det är mest av omtanke till er som jag återigen skriver ett inlägg om det här med att det går att gå till Forever Nails när det är en nagelförlängning här i Borås med omnejd man önskar få hjälp med. Annars, hur är livet för er del i dessa coronatider? Det är lite speciellt, men följer man bara myndigheternas rekommendationer och använder sunt förnuft är mycket vunnet. Nu ser jag att det är dags att börja jobba efter kafferasten så jag måste tyvärr stänga ner nu, men jag lovar er ett inlägg redan under lunchrasten.