Göra om i trädgården

Hejsan hoppsan alla läsare, idag ska vi prata lite om markarbeten och trädgårdsarbeten! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin start på den här veckan och att måndagen har varit sådär lagom lugn. För mig har det varit en otroligt bra start på veckan, jag är nämligen ledig idag. Den här förmiddagen har jag faktiskt ämnat åt planera för eventuella ändringar i trädgården. Jag vet att det kanske inte direkt är säsong för att utföra några trädgårdsarbeten, men min tanke är heller inte att göra det nu utan jag planerar inför nästa vår. Då vill jag skapa en trädgård som verkligen ger mig en sån där skön känsla, en trädgård där jag bara kan sitta och koppla av dag in och dag ut. Jag har alltid så många idéer och tankar som jag vill förverkliga, så det blir en hel del olika skisser som jag sitter med. Min absoluta dröm är naturligtvis att ha en pool i tomten, men det kräver ganska omfattande markarbeten och jag vet inte riktigt om det få plats. Jag vill dock försöka att få till en pool och även om det kommer kräva mycket markarbeten så är jag villig att få det utfört, förutsatt att det får plats. Det kommer ändå krävas en hel del trädgårdsarbeten för att få till det så som jag vill ha det och då kan man likaväl satsa på att få till en pool i trädgården också. Eftersom att jag ute i så pass god tid så är min förhoppning att ha allting klart inför våren, så jag är väldigt förväntansfull på att se hur det blir. Nu har det blivit dags för mig att sätt punkt för det här inlägget men jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag, så hörs vi snart igen. Ha det gott.