Fotvård i Lilla Edet

Nu i ett par veckors tid har jag sommarjobbat på ett lager och jag har fått riktigt ont i fötterna. Nu gör det inte lika ont längre och det beror på att jag gick till Älvdalens Fotvårdsclinic. Jag bestämde mig för att leta reda på något företag inom fotvård i Lilla Edet med omnejd och det var då jag hittade det här företaget och i går var jag där för första gången och i nästa vecka ska jag gå dit en gång till.  

Det är första gången jag får fotvård och det behövdes verkligen. Jag är inte riktigt van vid det här tunga jobbet. Jag hörde att flera kollegor fått ont i axlarna och ryggen, men jag fick ont i fötterna i stället. Jag trodde bara fotvård var något äldre personer behövde men där hade jag helt fel. Fotvård fick mig att må bättre på en gång, det var avkopplande men framförallt så kändes det som om fötterna vägde hundra kilo innan fotvården men var viktlösa efteråt. Nu vill jag dela med mig till er som behöver fotvård i Lilla Edet om att Älvdalens Fotvårdsclinic finns och att de både erbjuder medicinsk fotvård, vanlig fotvård och spabehandlingar både enskilt och i grupp. Det var inte så mycket mer jag hade att säga er om detta men det är lika viktigt att ta hand om sina fötter som att ta hand om resten av kroppen, och vi som bor här i dessa trakter kan vara glada över att det finns sådan här bra fotvård i Lilla Edet att tillgå.